Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir sözleşme farklarını ödedi

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy geçtiğimiz günlerde imzalanan toplu iş sözleşmesinin 6 aylık farkları maaşlarla birlikte işçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy geçtiğimiz günlerde imzalanan toplu iş sözleşmesi fark ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. Ersoy konuya ilişkin yaptığı açıklamada imzalanan sözleşme ile birlikte yüzde 60 oranında   zam alan işçilerin maaş ve geriye dönük 6 aylık fark ödemelerinin bugün işçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti. Sözleşmenin ülke genelinde imzalanan en yüksek toplu iş sözleşmesi olduğunu vurgulayan Şube Başkanı İdris Ersoy imzalanan sözleşme için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Ersoy söz konusu açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi;

ÖDEMELER YAPILDI

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş Genel Müdürlüğü  sözleşmesinin imza töreninde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, sözleşme farklarının  ocak ayı maaşı ile birlikte ödeneceğini söylemişti. Bugün Belde A.Ş’de çalışan 5400 işçi kardeşimizin  maaş ve 6 aylık sözleşme farklarının ödemesi gerçekleşti.

63 MİLYON ÜYELERİN HESABINDA

63 milyon tutarındaki ödeme bugün itibariyle üyelerimizin hesaplarına  yatırıldı. Sözleşme farklarının bu kadar kısa süre içinde işçilerin hesaplarına yatırılması emekçi kardeşlerimizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. İşçim mutluysa Kocaeli mutludur şiarıyla hareket eden, mütevazi, samimi  ve dürüst  kişiliği ile Kocaeli işçisinin gönlüne taht kuran Büyükşehir Belediye Başkanımıza tüm işçi arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, Kocaeli işçisi olarak Tahir Başkanımızın her zaman yanında ve her  daim destekçisi olduğumuzu bir kez daha  ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.