Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli'de kuyumcular kepenk indirdi!

Kocaeli Kuyumcular Derneği, kuyumcuların kepenk indireceğini açıkladı. Karar bugün uygulanmaya başladı

Kocaeli Kuyumcular Derneği, kuyumcuların

Kocaeli Kuyumcular Derneği koronavirüs riski nedeniyle tüm kuyumcuların kapalı olacağı açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Değerli Halkımız,Dün akşam Sağlık Bakanımızın Herkes kendi Ohal’ini ilan etsin!açıklamalarından sonra Kuyumcularda Para ve yurtdışı ihtimalli döviz ve genel temas riskinin Corona virüsünü yaygın hale getirme kaygımız yüzünden, Hiçkimsenin Sağlık tan başka düşüncesi olmaması,Sorumlu Vatandaşlık bilinci ve Basiretli Tüccar olma gereğidir.

Bu Sebeple Kapalıçarşı ve Tedarikçilerimizin de kapatması ile Sağlıklı Fiyatlandırma yapılamayacağı için, Bu günden itibaren Tüm Kuyumcuların, Derneğimiz ve Fiyat Ekranının,Bu durum geçinceye kadar şimdilik Kapalı olacağını; Bu arada Kuyumcular olarak,Devletimizden bizden Talep ve İhtiyaç olursa ve Tabi ki Sağlık şartlarını dikkate alarak  30 Mart itibari ile Nöbetçi Kuyumcu da dahil çoğunluğun kabul ettiği çözümler üreterek,hizmet etmeye çalışacağımızı da Halkımıza Saygıyla duyuruyoruz.

NÖBETÇİ KUYUMCU OLACAK MI?

Bu sebeple Kapalıçarşı ve tedarikçilerimizin de kapatması ile sağlıklı fiyatlandırma yapılamayacağı için bu günden itibaren tüm kuyumcuların, derneğimiz ve fiyat ekranının bu durum geçinceye kadar şimdilik kapalı olacak. Bu arada kuyumcular olarak devletimizden bizden talep ve ihtiyaç olursa ve tabi ki sağlık şartlarını dikkate alarak 30 Mart itibari ile nöbetçi kuyumcu da dahil çoğunluğun kabul ettiği çözümler üreterek, hizmet etmeye çalışacağımızı da halkımıza saygıyla duyuruyoruz. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğimizle. Evde kal, sağlıkla kal Kocaeli.”