Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli esnaf yardım paketini açıklıyor!

Corona virüsü nedeniyle sıkıntılı günler geçiren esnafın yardımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koşuyor. Mağdur olan esnafa nakdi destek yapılacak. Yardımla ilgili detaylar bugün saat 13.00’te basın toplantısı ile kamuoyuna açıklanacak. açıklanacak.

Corona virüsü nedeniyle sıkıntılı
Ugur ENC minCorona virüsü nedeniyle sıkıntılı günler geçiren esnafın yardımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koşuyor. Mağdur olan esnaf nakdi destek yapılacak. Önemli bir yardım bütçesi hazırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım için başvuran dükkanı kapanan esnafa nakdi yardım yapacak. Söz konusu yardımlarla ilgili bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 13.00’te bir basın toplantısı düzenlenecek. Söz konusu toplantıda yardımın detayları da açıklanacak.

Tahir Büyükakin“DETAYLI ÇALIŞTIK”

Konuyla ilgili Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Esnafımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Uzun süredir detaylı bir çalışma yapıyoruz. Altyapısını hazırladık. Bütçemizi oluşturduk. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu sıkıntılı süreçte esnafımızın yanındayız. Yarın bir paket açıklayacağız. Detaylarını düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracağız” dedi.