Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Balık fiyatları düşecek mi?

Kocaeli Haber – Av sezonunun bir ay önce başlamasıyla birlikte İzmit Balıkhan’da balıklar tezgahlarda yerlerini buldu. Bazı balıkçılar şu anki fiyatların pahalı olduğunu düşünürken bazıları da fiyatları uygun bulduğunu belirtti. 

Kocaeli Haber - Av

Kocaeli Haber – 1 Eylül’de başlayan av sezonu sonrası balıklar tezgahlarda yerlerini buldu. Şu an en çok tercih edilen balıklar hamsi, çinekop, lüfer ve istavrit. Balıkçı Emrah’tan Emrah Sevimli balık fiyatlarını Bağımsız Kocaeli’ye değerlendirdi. Fiyatların makul olduğunu ifade eden Sevimli, “Balık fiyatları şu anda ucuz. En çok tercih edilen balıklar hamsi ve çinekop. İstavritin de taliplisi bol oluyor. Biz sürekli balık mezatından balıklarımızı alıyoruz. Balıkhan’da her gün taze balıklar vatandaşımıza ulaştırılıyor” dedi.

Kocaeli balik fiyatlari 4DAHA DA DÜŞECEK

Bazı esnaflar ise balık fiyatlarının pahalı olduğu ve düşmesi gerektiği kanaatinde. Şenbalık’tan Levent Güven güncel balık fiyatları hakkında şunları söyledi. “Şu anda fiyatların yüksek olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki aylarda balığın fiyatında bir azalma görebiliriz. Şu anki fiyatlar tehlikeli.”

Balıkhan balık fiyatları şöyle;

Lüfer 30 lira tane

Çinekop 40 lira kilogram

Palamut 25 lira tane

İstavrit 30 lira kilogram

Hamsi 30 lira kilogram

Kocaeli balik fiyatlari 5 Kocaeli balik fiyatlari Kocaeli balik fiyatlari 3 Kocaeli balik fiyatlari 2