Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Kocaeli’de kiralar yüzde 62 arttı!

Kocaeli Haber – Türkiye genelinde kiralar son 1 yılda ortalama yüzde 55 arttı. En hızlı yükseliş yüzde 161 ile Nevşehir’de yaşandı. İstanbul’da ortalama artış yüzde 80’e ulaştı. Fırsatçı ev sahipleri de fiyat artışında etkili oldu. Kocaeli’de ise bu oran yüzde 62’ye ulaştı.

Kocaeli Haber - Türkiye

Kocaeli Haber – Azalan yeni konut arzına karşılık artan talep, salgın nedeniyle ertelenen evliliklerin tekrar başlaması, yüz yüze eğitim, kentsel dönüşümün oluşturduğu kiralık konut talebine bir de fırsatçı ev sahipleri eklenince ev kiraları katlandı.

1 YILDA ÜLKE GENELİNDE YÜZDE 55 ARTIŞ!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa. com’un Türkiye’nin 81 ilinde yaptığı araştırma, kira artışlarındaki çarpıcı verileri ortaya koydu. Araştırmaya göre Türkiye genelinde Ağustos 2020-Ağustos 2021 arasında kiralar yüzde 55 arttı.

KOCAELİ’DE YÜZDE 62 ARTIŞLA BİN 620 TL!

Türkiye’nin öğrenci şehirlerinde de son bir yılda kiralar yüzde 50’nin üzerinde arttı. Bursa’da yüzde 51’lik artışla bin 960 TL’ye, Eskişehir’de yüzde 54’lük artışla bin 500 TL’ye, Kocaeli’de yüzde 62 artışla bin 620 TL’ye yükseldi. Bur rakamlar öğrenci için ortalama 1.500 TL’nin altında ev bulmanın zorluğunu da ortaya koydu.