Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber…Körfez’de çöpten sebze topladı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir çöp bidonundan sebze toplayan kadının fotoğrafı, vatandaşların bir bölümünün ne denli ekonomik zorluklar içerisinde olduğunu özetledi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir

Kocaeli Haber…Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir pazar yakınında çekildiği tahmin edilen fotoğraf yürekleri dağladı. Orta yaşlardaki bir kadın, elinde poşetle yarı devrilmiş çöp bidonunun içerisinden sebze meyve topluyor. Görenlerin içini acıtan bu fotoğraf, ülkede ekonomik sıkıntıların hala zirvede olduğu gerçeğini bir kez daha herkesin yüzüne çarpıyor.

KÖRFEZ’DEN İNSANLARIN İHTİYACI VAR!

İbrahim Çankaya adlı vatandaş, karşılaştığı bu tabloyu şu ifadelerle paylaştı: “Bir domates deyip geçme vicdansızlar! Buna da ihtiyacı olan çok insan var. Benim projelerim boş değil. Bu resim Körfez’den insanların ihtiyacı var. Bir anne bebeği kundakta beraber ev temizliğine gidiyor. Buna şahidim yeter artık akıllı olmayanın aklını Allah, alsın. Devletin döner koltuğunda oturan seçim günü 50 kişiyle gövde gösterisi yapan ağa daveti ya da zengin kişilerin kapısından eksik olmazsınız.

HERKESE VERYANSIN!

Milletvekilleri yaşım 40, bir garibin başını okşarken görmedim sizleri. Burada aldıkları para servet içerir yaptıkları hiçbir şey garibin yetimin öksüzün kapısında görmedim. Siz bunun hesabını vereceksiniz Allah’a siyasetçiler. TÜRKİYE’nin yüzde 1 toprağında benimde hissem var. Ben de TC Kimliği taşıyorum söz sahibiyim. Kovid dolaşıyor herkes hazır olsun öbür tarafta hesap var!”

Korfezde copten sebze topladi 1