Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma hakkı

Kocaeli Haber – Pandemi döneminde ön saflarda hizmet veren sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hizmeti yılsonuna kadar tarihine kadar uzatıldı

Kocaeli Haber - Pandemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, corona virüs salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında sağlık çalışanlarının ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanmasına karar verildi. Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgının ilk günlerinden itibaren sağlık çalışanlarına yönelik hizmetlerini sürdürmüş, adeta bir kahraman gibi vatandaşlarımıza hizmet veren sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşımları pek çok defa uzatılmıştı. kadar uzatılmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyüakın’ınn sağlık çalışanlarının ücretsiz taşınmasıyla ilgili bu son karar sonrasında yeni kararı alması ve duyurması bekleniyor.

İZBAN, MARMARAY, BAŞKENTRAY

Sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, ilgili belediye tarafından karar verilmesi şartıyla belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese, işletme ve şirketlerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden 31 Aralık 2021’e kadar ücretsiz yararlanabilecek. Söz konusu karar, 1 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.