Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- TÜPRAŞ’tan dev yatırım açıklaması

Kocaeli Haber-Tüpraş Genel Müdürü Yelmenoğlu, Tüpraş’ın 2035’e kadar yaklaşık 5 milyar dolar, 2050 yılına kadar ise toplamda 10 milyar dolar yatırım gerçekleştirmeyi hedeflediğini söyledi.

Kocaeli Haber-Tüpraş Genel Müdürü

Kocaeli Haber- Tüpraş Kamuyu Aydınlatma Platformu’na Stratejik Dönüşüm Planı ile ilgili açıklamada bulundu. Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu da, Tüpraş’ın 2035’e kadar yaklaşık 5 milyar dolar, 2050 yılına kadar ise toplamda 10 milyar dolar yatırım gerçekleştirmeyi hedeflediğini söyledi.

Tüpraş’tan konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen “Stratejik Dönüşüm Planı” internet sitesimizde yatırımcılarımızın bilgisine sunulmaktadır.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi KAP’da yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu’nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliği’nde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.”