Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Kripto Para Eğitimi Başlıyor!

Kocaeli’de faaliyet göstermekte olan

Kocaeli’de faaliyet göstermekte olan Sevak Grup tarafından verilecek olan Kripto Para eğitimine önkayıtlar başladı.

Son dönemin en çok ilgi gören yatırım araçlarından kripto paralar birçok yeni yatırımcının ekosisteme dahil olmasını sağladı. Mikro yatırımcıların adım atmasıyla kripto paralara ilişkin okuryazarlığın önemi de arttı. Temel finansal terimlere hakim olmanın dışında teknik analiz ve trading bilgisi yatırımcılar için büyük değer taşıyor. Başta kripto para yatırımcıları olmak üzere ekonomi yatırımcılarına odaklanan Sevak Grup tarafından verilecek kripto eğitim serisi 18 saat boyunca katılımcılarına canlı analizlerle detaylı bir eğitim alma imkanı sunacak.

Bu eğitimin amacı, gelecekteki teknolojilere meraklı olanlar, geleceğe hazırlık yapmak isteyenler, Kripto Para piyasalarına meraklı olanlar ve Blockchain Sistemleri ile ilgilenen insanlar için Bitcoin’in arkasında yatan felsefeye hakim olmaktır. Stratejik yatırım disiplini kazanarak, kendi yatırımlarınızı yönetebilmeyi öğreneceksiniz. Mining yapmak için gerekli donanımları öğrenerek ve Kripto-paralar, ICO, ERC20, NFT ve blockchain teknolojileri için doğru bilgiye doğru şekilde ulaşılmasını sağlamayı hedeflemektedir.

Kripto Para Eğitim İçeriği

Teknik Analiz Felsefesi, Grafik Türleri, Mum Grafikler, İndikatörler, Destek Dirençler, İşlem Hacmi, Göreceli Güç Endeksi, Bolinger Bandı, Yutan Mum Sinyali, Formasyonun Tanımı, Osilatörler, İkili Tepe ve İkili Dip Formasyonları, Bayrak ve Filama Formasyonları, Fibonacci İndikatörü, Haber Analiz Sistemi, Haberler ve İçerikleri, Haber Taraması, Orta Vadeli Haber Taraması, Uzun Vadeli Haber Taraması, İncelenmesi Gereken Web Siteleri, Alım Satım Stratejileri, Coin Almadan Önce Sorulması Gereken Sorular detaylı bir şekilde ele alınacak, canlı analizler ve alım satım işlemleri gerçekleştirilecektir.

Eğitime Kimler Katılabilir?

Kripto Para ve Blokzinciri Uygulamaları dersi, kripto varlık sektörü ve blokzinciri ekosistemi hakkında bilgi edinmek ve bu teknolojilerin uygulama alanlarını öğrenmek isteyen kripto para yatırımcıları olmak üzere ekonomi yatırımcıları için hazırlanmıştır.