Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi 52 öğretim üyesi alacak

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, 52 yeni öğretim üyesi alacağını duyurdu. Profesör, doçent ve doktor öğretim üyeleri için aranan şartlar da açıklandı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, 52

SEBO min 5Kocaeli Üniversitesi 2547 sayılı Kanunu’nun ilgili maddeleri ile bu kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alacak. 52 öğretim üyesi için bugün ilan Resmi Gazete’de yayımlandı.

Profesör kadrosuna başvuracak adaylar tarafından;

Doçentlik belgesi, özgeçmiş ve Üniversitemiz http://perdb.kocaeli.edu.tr/Akademik_personel_atama_yonergeleri.php adresinde bulunan Akademik
Personel Atama Yönergesinde yer alan puanlama şablonunu doldurup, bilimsel çalışma ve yayınlarını da ekleyerek 6 takım fiziki olarak dosya hazırlanacaktır. Adaylar hazırlamış oldukları fiziksel dosya ile birlikte dosyadaki tüm bilgilere yer verilmek şartıyla 6 takım da (CD veya USB) taşınabilir belleğe ekleyerek sunacaklardır.

Doçent kadrosuna başvuracak adaylar tarafından;

Doçentlik belgesi, özgeçmiş ve Üniversitemiz http://perdb.kocaeli.edu.tr/Akademik_personel_atama_yonergeleri.php adresinde bulunan Akademik
Personel Atama Yönergesinde yer alan puanlama şablonunu doldurup, bilimsel çalışma ve yayınlarını da ekleyerek 4 takım fiziki olarak dosya hazırlanacaktır. Adaylar hazırlamış oldukları fiziksel dosya ile birlikte dosyadaki tüm bilgilere yer verilmek şartıyla 4 takım da (CD veya USB) taşınabilir belleğe ekleyerek sunacaklardır.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adaylar tarafından;

Doktora diploması, özgeçmiş, yabancı dil belgesi ve Üniversitemiz http://perdb.kocaeli.edu.tr/Akademik_personel_atama_yonergeleri.php adresinde bulunan Akademik Personel Atama Yönergesinde yer alan puanlama şablonunu, doldurup, birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını da ekleyerek 4 takım fiziki olarak dosya hazırlanacaktır. Adaylar hazırlamış oldukları fiziksel dosya ile birlikte dosyadaki tüm bilgilere yer verilmek şartıyla 4 takım da (CD veya USB) taşınabilir belleğe ekleyerek sunacaklardır.

Detaylı bilgi için tıklayın: KOÜ 52 Öğretim Üyesi Alım İlanı

33 ÖĞRETİM ÜYESİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ DAHA ALINACAK

KOÜ’de birçok fakülteye araştırma görevlileri de alınacak.

Liste için tıklayın: Kocaeli Üniversitesi 36 Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi Alımı İlanı