Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 101 milyona icradan satılık fabrika!

Gebze İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli’de 101 milyona icradan satılık fabrika ilanı verdi. Dev bir alana kurulu filtre fabrikası için belirlenen ihale tarihi ve detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

Gebze İcra Dairesi Müdürlüğü,

Sebahattin AydinGebze İcra Dairesi Müdürlüğü, Darıca Sırasöğütler’de 27 bin 897 metrekare taşınmaz ve üzerinde filtre fabrikası ve arsası icradan satılığa çıkardı. Dev arazi ve fabrika için belirlenen muhammen bedel, 101 milyon 621 bin TL oldu.

İHALE BİLGİLERİ

İhale için birinci satış günü 24.09.2020 saat 14.30, ikinci satış günü 19.10.2020 14.30 olarak belirlendi. İhale belirtilen tarihlerde Gebze Adliyesi 1.Kat. B blok 116 müzayede – mezat salonunda yapılacak.

FABRİKA ÖZELLİKLERİ

Kocaeli İli Gebze İlçesi İstasyon Mah. 5741 ada 1 Parsel 27.897,01 m² yüzölçümlü ana taşınmaz üzerinde Filtre fabrikası ve arsası olan taşınmazdır. Tam hisselidir. Bilirkişi Raporuna Göre: Taşınmaz, Gebze İlçesi, İstasyon, Sırasöğütler Mahallesi, Çelikoğlu Caddesi, 151/A adresindedir. Kıymet takdiri yapılan taşınmaz imar uygulaması görmüş sanayi parseli olup, çevresi tamamen sanayi kuruluşları ile çevrilidir. TEM ve D. 100 Karayoluna ile Devlet Demiryoluna çok yakın bir konumda olup, ulaşım imkânları çok iyi olup, tüm belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Taşınmazın imar planında da görüleceği üzere Ticaret Alanında kalması ile inşaat alanı büyümüştür. Bu da taşınmazın değerini müspet yönden etkilemektedir. Taşınmazın bulunduğu bölgede ticari parsel talebinin çok yoğun olduğu, E-5 Marmaray ve Yüksek Hızlı Tren hattına çok yakın olduğu görülmekle birlikte ulaşımın rahat olduğu bir bölgede yer almaktadır. Sebahattin AYDIN