Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de iki yapı denetim firmasına bakanlıktan ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünün, yükümlülüklerini yerine getirmeyen yapı denetim şirketlerine verdiği ceza belli oldu. Kocaeli’den de iki firmaya ceza kesildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Sebahattin AydınÇevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğün, Vera Yapı Denetim Ltd. Şti.’ne 1 (bir) yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesi, yeni iş almaktan men cezası süresinin Resmî Gazete ilan tarihinden itibaren başlatılması, Vera Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin kuruluş ortağı Ahmet GÜMÜŞ’ün (İnşaat Mühendisi, Yardımcı Kontrol Elemanı, Oda Sicil No:101126) yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmaması Bakanlık Makamının 08.03.2021 tarihli ve 450731 sayılı Olur’u ile uygun görüldü.

YAPITEK’E DE BİR YIL CEZA

Öte yandan Yapıtek Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin 1 (bir) yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesi, yeni iş almaktan men cezası süresinin Resmî Gazete ilan tarihinden itibaren başlatılması, Yapıtek Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin kuruluş ortakları Ellez TOSUN (İnşaat Mühendisi, Uygulama Denetçisi, Denetçi No: 18006, Oda Sicil No:54194) ve Onur Beraat COŞKUNER’in (İnşaat Mühendisi, Yardımcı Kontrol Elemanı, Oda Sicil No:61747) yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmaması Bakanlık Makamının 08.03.2021 tarihli ve 450745 sayılı Olur’u ile uygun görüldü.,