Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de sağlıkçıların promosyonu ne zaman yatacak? Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi duyurdu

Sağlık çalışanlarına verilecek 29 bin TL promosyonun hesaplara ne zaman yatacağını Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker duyurdu.

Sağlık çalışanlarına verilecek 29

Nazim Ozgun Erbulan 1Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, promosyonların ne zaman yatacağını duyurdu. Çeker, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Ziraat Bankası ile görüşmelerin 17.00 itibariyle başladığını yaklaşık 1 saat süren görüşmelerin ardından 23 Aralık 2022 tarihinde peyder pey ödeme yapılacağını bildirdi.

TOPLAMDA 29 BİN TL

Çeker, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Ziraat Bankası ile promosyon görüşmeleri bu gün saat 17.00 da başladı. 18.09 da anlaşma sonuçlandı. Yapılan sözleşmeye göre promosyon ödemeleri yarın 23. 12. 2022 tarihinden itibaren peyder pey çalışanların hesaplarına yatırılacaktır. 3 yıl protokol karşılığında tüm personele eşit şekilde dağıtılmak üzere toplamda 29.000 TL (25.200 TL nakit peşin + 3.800 TL kredi kartına 6 aylık dönemlerde 3 taksit şeklinde PARA PUAN yüklenecektir) ödeme yapılacaktır. Tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun.”

omer ceker