Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de taksi ücretlerine zam geliyor!

İstanbul’da taksi ücretlerine bugün zam geldi. Yüzde 57 oranında yapılan zam ile indi bindi ücreti 75 TL oldu. Kocaeli Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal Kaya Kocaeli’de ücretlere yüzde 70 zam talep ettiklerini, bugünkü UKOME toplantısında zam kararının haftaya ertelendiğini söyledi.

İstanbul’da taksi ücretlerine bugün
ugur

İstanbul’da taksi ücretlerine bugün zam geldi. Yüzde 57 oranında yapılan zam ile indi bindi ücreti 75 TL oldu. İstanbul’daki zam kararının ardından gözler Kocaeli’ye çevrildi. Kocaeli Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal Kaya Kocaeli’de ücretlere yüzde 70 zam talep ettiklerini, bugünkü UKOME toplantısında zam kararının haftaya ertelendiğini söyledi.

AKARYAKITA HER GÜN ZAM GELİYOR

Bağımsız Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulunan Kemal Kaya şu ifadeleri kullandı: “Kocaeli’de bugün UKOME toplantısı vardı. Zam oranlarını bir hafta sonraya ertelediler. Biz taksici esnafımız için ücretlere yüzde 70 zam istedik. Malum piyasa çok dengesiz. Akaryakıt fiyatları artmaya devam ediyor. Bu gece yarısından sonra yeniden 1 lira 55 kuruş zam geliyor. Yarın ne olacağı belli değil. 5 gün de 4 liradan fazla zam geldi akaryakıta.

Kocaeli taksi ucrretlerine zam geliyor

EN SON 26 OCAK’TA ZAM GELMİŞTİ

Taksi esnafımız şu anda zararına çalışıyor. Bu zararın karşılanması gerek. Biz yüzde 70 zam talep ettik ancak UKOME ne kadar zam yapacak bilmiyoruz. Haftaya perşembe, en geç cuma günü zam oranları belli olur.” Hatırlanacağı üzere Kocaeli’de taksi ücretlerine en son 26 Ocak’ta zam gelmişti. Taksilerde tarife açılış fiyatı 8 TL’den 11,5 TL’ye yükseltilmiş, kilometre ücreti ise 8.5 TL’den 11 TL’ye çıkarılmıştı. 20 TL olan indi-bindi ise 40 TL’ye yükseltilmişti.