Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de tuvaletleri bakın ne kadara kiralıyorlar?

Gebze Belediye Başkanlığı’na ait ilçedeki tuvaletler kiraya verilecek. 3 yıllığına kiralanacak 8 WC için muhammen bedel de belli oldu.

Gebze Belediye Başkanlığı’na ait

Sebahattin AydınGebze Belediyesi, ilçedeki tuvaletleri ihaleyle kiralayacak. Yenikent Mahallesi Mutlukent Bulvarı (eski Muhtarlık yeri), Eskihisar Kalealtı bölgesi ve Şehit Şaban Töngel parkı içinde  bulunan WC’ler ile Barış Mahallesi Kamyon Garajı’nda bulunan 2 (iki) adet K11-K12, Ademyavuz, Mevlana ve Tatlıkuyu Kapalı Pazar yeri içerisinde bulunan 8 adet tuvalet 3 yıllığına kiraya verilecek.

258 BİN TL +KDV

İhale 14/04/2022 Perşembe günü saat 11:00’de Belediyemiz Encümen Odası’nda Belediyemiz Encümenince yapılacak. İhalenin süresi 3 yıl olup, toplam 8 adet WC’ nin yıllık muhammen bedeli 258 bin TL+KDV, 2’inci ve 3’üncü yıllar kira artışı güncellenecek. Sözleşmenin başlangıcından sonraki yıllar için yapılacak artış, Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK tarafından açıklanan TÜFE Endeksinin “oniki aylık ortalamalara göre artış oranı” esas alınarak artırılacak ve kiracıya tebliğ edilecek Geçici Teminatı 7 bin 740,00.-TL