Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili firmanın iflası açıklandı!

Gebze İcra Dairesi Atay Yapı Dış Cephe Mermer ve Granit firmasının iflasını duyurdu ve adi tasfiye yöntemine hükmedildiğini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Gebze İcra Dairesi Atay

SEBO min 2Kocaeli’de icra daireleri boş durmuyor. İrili ufaklı firmaların iflas haberleri peşi sıra gelmeye devam ediyor. Gebze İcra Dairesi, Atay Yapı Dış Cephe Mermer ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin adi tasfiye ve iflasının açılmasını ilan etti. Merkezi Çayırova’da bulunan firmanın iflasının açıldığı tarih ve saat: 02/04/2020günü saat 14.55 olarak açıklandı.

ALACAKLILAR VE BORÇLULAR

Gebze Asliye Ticaret Mahkemesinin kararına göre tasfiyenin adi tasfiye usulüyle yapılması kararlaştırıldı. Müflisten alacaklı olanlarla taşınır ve taşınmazlar üzerinde istihkak iddiasında bulunanların ilandan itibaren bir ay içinde başlık altındaki iflas dosyasına yazılı olarak alacak ve istihkak iddialarını kaydettirmeleri gerekiyor. Müflise borçlu olanların aynı süre içinde kendilerini ve borçlarını bildirmeleri, aksi halde İcra ve İflas Kanununun 336 ncı maddesi uyarınca cezai sorumluluğu gerektireceği ifade edildi.

İLK TOPLANTI TARİHİ

Gebze İcra Dairesi ilanında, “Müflisin mallarını her ne suretle olursa olsun ellerinde bulunduranlar, o mallar üzerindeki kanuni hakları saklı kalmak şartıyla bunları aynı süre içinde iflas dairesi emrine tevdii etmeleri ve etmezlerse geçerli mazeretleri bulunmadıkça cezai sorumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları, 4-20/08/2020 Perşembe günü saat 14:00 de ilk alacaklılar toplantısı yapılacağından alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil göndermeleri İ.İ.K. 219.maddesi gereğince ilan olunur. DOSYA NO :2020/6 İFLAS” ifadeleri yer aldı.