Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili firmanın yetki belgesi iptal edildi!

Kocaeli Haber…Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü’nün bugün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanında Kocaeli’den bir firmanın yetki belgesine bir yıl iptal edildi.

Kocaeli Haber...Çevre ve Şehircilik

SEBO min 5Kocaeli Haber…Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü‘nün bugün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanında Kocaeli’den bir firmanın yetki belgesine bir yıl iptal edildi. 3194 sayılı İmar Kanununun ilgili hükümlerine uygun olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmedikleri idarelerince tespit edilenyapı müteahhitlerinin yetki belge numaralarına, İl Müteahhitlik Yetki Belge Komisyon Kararları ile işlem tesis edildi.

DALLAS İNŞAAT

Kocaeli İli, 340 ada, 190 parsel – Dallas İnşaat Taahhüt Nakliye Elektrik Elektronik Sosyal Hizmetler Emlak Petrol Ürünleri Gıda Temizlik Tekstil Konfeksiyon Tarım Hayvancılık Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (0059315618647413) – Şirket ortakları Kudbettin HASAR ve Mehmet HASAR – 11.06.2020 tarihli ve 1569 sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararı ile 1 (bir) yıl ruhsata tabi yeni iş alamayacak.