Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili lokantacıların dayanacak gücü kalmadı

Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada, “Dayanacak gücümüz kalmadı!” dedi.

Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı

Sebahattin AydınKoronavirüs tedbirlerinden en çok etkilenen sektörlerden biri de lokantacılık oldu. Müşteri alamayan ve paket servise uygun olmayan çok sayıda lokantacı ödemelerini yapamıyor. Birçoğu kredi ve kira ödeyen lokanta esnafı, bir an önce gerekli şartları sağlayıp, iş yerlerini açmayı bekliyor. Lokantacıların gözü bu hafta yapılacak kabine toplantısından çıkacak kararlarda.

“BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK”

Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Bağımsız Kocaeli’ye özel yaptığı açıklamada, esnafın durumunu ve beklentilerini anlattı. Özdemir, şunları söyledi: “Süreç beklentimizi her umudumuzu yitirdik. Biz, bizden istenen her şeyi yerine getirdik. Denetimlerde kusursuz bir şekilde geçtik. Biz üzerimize düşeni yaptık. Yeniden ne istenirse yapacağız.

“SSK BAĞKUR VE ÖDEMELERİMİZ SİLİNMESİN ERTELENSİN”

Eğer HES Kodu ile hizmet vermemizi isterlerse onu da yaparız. SSK, Bağkur ve ödemelerimiz faizsiz olarak ertelensin. Kimse borçlarını sildirmek istemiyor. Biz günlük sıcak parayla dönen bir sektörüz.

“BİR AN ÖNCE AÇILMAK İSTİYORUZ”

Bir an önce açılmak istiyoruz. Özel bankalara söz geçmiyor. Bir an önce işlerimize dönmek ve hayatımıza dönmek istiyoruz. İş yeri kiracıları zor durumda. Kiraya veren de bir şekilde hayatını devam ettirmek zorunda. Süreç artık tıkanmıştır.”