Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili müteahhidin belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünden yayımlanan ilanda, Kocaeli’den bir müteahhitlik firmasına 1 yıl yetki belgesi iptali cezası verildiğini duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünden yayımlanan ilanda, Kocaeli’den  3194 Sayılı İmar Kanununun ilgili hükümlerine uygun olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmedikleri idarelerince tespit edilen yapı müteahhitlerinin yetki belgelerini iptal etti.

KOCAELİ’DEN FİRMA

Buna göre Kocaeli’den Muhammetoğulları Akaryakıt İnş. Tas. Gıda Tur. San. Ltd. Şti. şirket ortağı Naci Güneş – 08.11.2019 tarihli ve 124 sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararı ile 1 (bir) yıl yetki belgesi iptal edildi. Bu müteahhidin yapı ruhsatı alınmış mevcut işlerini tamamlaması dışında, iptal süresince ruhsata tabi yeni yapım işi alamamasına karar verildi.

KÜTÜK’LERİN YASAĞI KALDIRILDI

Öte yandan aynı komisyon, Bekir Gıda Ürünleri İnternet Nak. İnş. Tic. Ltd. Şti. şirket ortakları Gülbahar KÜTÜK ve Enes KÜTÜK – 30.06.2020 tarihli İl Yetki Belge Komisyonu Kararı ile yetki belge iptalinin kaldırılmasına karar verdi. Sebahattin AYDIN