Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köfteci Yusuf İş Başvurusu nasıl yapılır? Köfteci Yusuf 3 bin 500 eleman arıyor!

Köfteci Yusuf’un iş ilanları kısa sürede büyük ilgi topladı. Köfteci Yusuf İş Başvurusu nasıl yapılır? sorusu gündeme geldi. Köfteci Yusuf 3 bin 500 eleman arıyor. Başvuru detayları içeriğimizde.

Köfteci Yusuf'un iş ilanları

Türkiye’nin köfte sektöründeki en büyük ismi Köfteci Yusuf geçtiğimiz günlerde Kocaeli genelinde yer alan 2 şubesi için eleman ilanları yayınlamıştı. 1 Haziran’daki pandemi süreci öncesinde hazırlıklarına başlayan Köfteci Yusuf 3 bin 500 eleman aradığını duyurdu. Google Ads tarafından yayınlanan ilanlar ve kariyer.net üzerinden iş arayan kimselere ulaşmak isteyen Köfteci Yusuf’un ilanları kısa sürede büyük ilgi topladı. Köfteci Yusuf İş Başvurusu nasıl yapılır? sorusu söz konusu ilanlar sonrasında gündeme geldi.

Köfteci Yusuf İş Başvurusu nasıl yapılır?

Yaz aylarında işsiz kalmak istemeyen vatandaşlar Köfteci Yusuf’un ilanlarına başvurmaya başladı. Peki Köfteci Yusuf İş Başvurusu nasıl yapılır? Köfteci Yusuf kendisine ait internet sitesi https://kofteciyusuf.com üzerinden iki ayı alanda iş başvuruları alıyor. Kariyer fırsatları ve insan kaynakları bölümlerinden şiş başvuruları yapılabiliyor. Firma iş başvuruları ile ilgili bir açıklamada yayınlamış durumda. Köfteci Yusuf’un açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Firmamızın gerek genel müdürlük birimlerinde, gerekse saha operasyon ve şubelerimizde ekip üyesi çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyuyoruz. Bu kapsamda genel müdürlüğümüzde aşağıdaki birimlerde;

  • İK
  • Muhasebe
  • Finans
  • İç Denetim
  • Pazarlama
  • Kalite
  • Üretim
  • Call Center

Saha operasyon ve şubelerimizde ise aşağıdaki pozisyonlarda

  • Şube yönetici ve yardımcısı,
  • Şef, Garson, Komi,
  • İK Uzmanı,
  • Kalite ve Eğitim Uzmanı,
  • Gıda Mühendisi.

açık oluştukça ilanlar verilmekte ve yeni ekip üyelerimiz ailemize katılmaktadır. Firmamızda başvuru süreci şubelerde İK ofislerimize özgeçmiş bırakarak, Kariyer Fırsatları sayfamız üzerinden genel başvuru formu doldurarak ve profesyonel iş bulma siteleri üzerinden güncel ilanlara başvurarak alınmaktadır.” Köfteci Yusuf iş ilanları için lütfen TIKLAYINIZ.

KÖFTECİ YUSUF KOCAELİ İŞ İLANLARI

Kocaeli’de 2 büyük tesisi bulunan, Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından biri olan Köfteci Yusuf yeni iş ilanları açtı. Kocaeli’de yetiştirilmek üzere bay ve bayan eleman arayan Köfteci Yusuf başvuruların telefon ile yapılmasını istedi. Her bir şubesinde yüzlerce kişinin çalıştığı, küçük bir fabrika kadar istihdam sağlayan Köfteci Yusuf’tan konuyla ilgili bir duyuru da yayınlandı.

İKİ ŞUBE İÇİN…

Köfteci Yusuf’un iş ilanı duyurusunda şu ifadeler yer aldı: ““Yetiştirilmek üzere bay ve bayan kasiyer, kasap reyonu, ızgara ve reyon elemanı, garson, komi, bulaşık ve temizlik elemanı başvurularınızı, Kocaeli Outlet ve Kocaeli Başiskele Şubemizden yapabilirsiniz. İletişim ve detaylı bilgi almak isteyenler 0 535 491 55 14 numaralı telefonu arayabilirler.” Söz konusu Kocaeli iş ilanlarına başvurabilmek için Köfteci Yusuf İş Başvurusu nasıl yapılır? içeriğimizi tekrar gözden geçiriniz.