Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KORDSA’dan vurgun açıklaması!

KORDSA’da bir grup üst düzey çalışanın organize olarak yaptığı iddia edilen büyük vurgun haberleri üzerine şirketten açıklama geldi

KORDSA’da bir grup üst

KORDSA’da, şirkette müdürler ve şeflerin içerisinde olduğu iddia edilen vurgunda yüklü miktarda bir paranın çalındığı yazılmıştı. Öte yandan bu vurgunla ilgili 7 kişinin açığa alındığı ifade edilmişti. Kordsa, olayla ilgili yapılan haberler üzerine bir açıklama yayımladı.

“PROSEDÜRE UYGUN OLMAYAN UYGULAMALAR”

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kordsa’da iç denetim kurumsal yönetim ilkelerinin bir gereği ve iç kontrol sürecinin bir parçasıdır. Gerçekleştirilen iç denetim sırasında elde edilen bulgular neticesinde prosedürlere uygun olmayan bazı uygulamalar tespit edilmiştir. Şirketimiz prosedürlerimiz gereği, şirket yönetimi ve etik kurulun denetim bulgularını değerlendirmesi neticesinde, konu ile ilgili gerekli aksiyonlar alınmıştır.

“KORDSA’DA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMIŞTIR”

Kordsa halka açık bir şirket olarak finansal tablolarını etkileyecek ölçekteki finansal verileri, KAP’a bildirme yükümlülüğüne tabiidir. Haberlerde belirtilen meblağ ve denetim sonucuna ilişkin bilgiler, Kordsa’nın almış olduğu aksiyonlar ile örtüşmemektedir. Bununla birlikte bahsi geçen denetim bulgularına ait aksiyonlar alınmış olup, konu ile ilgili Kordsa’da gerekli işlemler yapılmıştır.”