Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOTO Başkanı Bulut: TOBB Nefes Kredisi yeniden başlıyor

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, iş dünyasının finansmana erişiminde kritik bir destek sağlayan TOBB Nefes Kredisi’nin yeniden hayata geçirildiğini duyurdu.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, iş dünyasının finansmana erişiminde

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, iş dünyasının finansmana erişiminde kritik bir destek sağlayan TOBB Nefes Kredisi’nin yeniden hayata geçirildiğini duyurdu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Bulut, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz (TOBB), Kredi Garanti Fonu (KGF) ve bankalar el ele vererek KOBİ’lerimize uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla yeni bir TOBB Nefes Kredisi’ne imza attı.

8-9 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

TOBB Nefes Kredisi’ne başvurular 8-9 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor. TOBB’a bağlı Oda-Borsa üyesi şirketler TOBB Nefes Kredisi başvurularını Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Yapı Kredi, Denizbank ve Ziraat Katılım şubelerinden yapabilecek. Kredi Garanti Fonu kendi öz kaynak desteğiyle bu kredilere %80 oranında kefalet sağlayacak. Bu yeni TOBB Nefes Kredisi’nden bir firma azami 2,5 milyon TL kredi kullanabilecek. Krediler 6 ay ödemesiz şekilde azami 36 ay vadeli olacak. Odamızın da tüm görüşme ve ziyaretlerde gündeme getirdiği Nefes Kredisi’ni tekrar KOBİ’lerimizin kullanımına sunan; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen’e ve katılan tüm bankalara teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TBYD Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla JTI
Sıradaki Haber Tiryakileri üzen haber: O sigara grubuna zam geldi!