Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOTO’nun okulu Endüstri 4.0’a hazırlanıyor

Özel Kocaeli Ticaret Odası

SEBO min 11Özel Kocaeli Ticaret Odası Arslanbey OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı imalat sanayine yönelik mesleki eğitimin geliştirilmesi mali destek programı kapsamında Endüstri 4.0 üretim süreçlerine uygun nitelikli istihdam yetiştirmek için bir mal alımı ihalesi yapılacak.

AÇIKLAMA YAPILDI

İhaleyle ilgili yapılan açıklamada, “Lot-1: 3.3.20 Robot Kol (1 Adet) Thaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale Dosyası Ozel Kocaeli Ticaret Odası Arslanbey OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arslanbey OSB Mah. 1. Cadde No: 2 Kartepe / Kocaeli adresinden veya http://kototeknikkoleji.org/.www.koto.org.tr veya www.marka.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

İHALE TARİHİ

Teklifler Özel Kocaeli Ticaret Odası Arslanbey OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arslanbey OSB Mah. 1. Cadde No: 2 Kartepe / Kocaeli adresine elden veya kargo yoluyla teslim edilebilir. Teklif teslimi için son tarih ve saati: 03.07.2020 saat: 15.00 Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar: http://kototeknikkoleji.org/ www.koto.org.tr ve www.marka.org.tr adresinde yayınlanacaktır. Teklifler, 03/07/2020 tarihinde, saat 15.00’da ve Özel Kocaeli Ticaret Odası Arslanbey OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arslanbey OSB Mah. 1. Cadde No: 2 Kartepe / Kocaeli adresinde yapılacak oturumda açılacaktır” ifadeleri yer aldı.