Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KYÖD’ten akaryakıt indirim anlaşması!

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ve MULTİNET şirketi arasında işbirliği anlaşması dernek yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Didem Turan ve MULTİNET Şirket yetkililerinin katılımı ile imzalandı.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ve MULTİNET şirketi arasında işbirliği anlaşması dernek yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Didem Turan ve MULTİNET Şirket yetkililerinin katılımı ile imzalandı. Yapılan anlaşma gereğince KYÖD üyeleri ve yakınları ve KYÖD üyelerinin önerisi ile kampanyaya katılan kişiler Türkiye’nin her yerindeki Shell istasyonlarından satın aldıkları akaryakıtta yüzde 5 indirimle alışveriş yapma hakkına sahip olacak.

ÜYELERİ DAVET ETTİ

Dernek Başkanı Didem Turan, “KYÖD olarak üyelerimizin ve dostlarımızın yararlanacağı böyle bir çalışmayı başlattığımız için mutluyuz.Geçtiğimiz süreçte biz üyelerimizden dernek için destek ve katkı istemiştik. Bu kez biz bu sisteme dahil olan üyelerimizin bütçelerine katkıda bulunmuş olacagiz.Bu işbirliği sürecine katılmak isteyenlerin dernek Sekreterimize isimlerini bildirmeleri yeterli.” dedi. Turan KYÖD üyelerini kampanyaya katılmaya davet etti.