Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

LC Waikiki, 2. el ürün satışına başladı

Türk hazır giyim markası LC Waikiki, online satış platformunda ikinci el ürün satışına başladı.

Türk hazır giyim markası

Geçen yıl Güney Amerika kıtasıyla beraber, toplamda 4 kıtada ve 53 ülkede bin 200’den fazla mağazaya ulaşan ve haftalık 12,8 milyon ziyaretçi ağırlayan Türk hazır giyim markası LC Waikiki, geçen yıl pazaryeri platformuna çevirdiği online satış platformunda ikinci el ürün satışına başladı.

Şirket, salgın döneminde daha da önemli hale gelen sürdürülebilirlik kapsamında başlattığı uygulama kapsamındaki 140 ürünü 18 TL ile 226 TL arasında değişen fiyatlar ile satışa sunuyor. Geçen yıl itibarıyla pazaryerlerinden çekilen ve yalnızca kendi online sitesi üzerinden satış yapan LC Waikiki’de 10 civarında markanın ürünleri tüketici ile buluşuyor.

LCW Toys ile oyuncağa da girdi

Öte yandan marka farklı alanlarda da mağazalaşma çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce LCW Home ile ev tekstili ve LCW Dream ile iç giyim alanında mağazalaşma çalışmalarına imza atan şirket şimdide oyuncak mağazası için pilot çalışmalara başladı. LCW Toys adı verilen mağazaların 3’üncüsü Bursa Suryapı Marka AVM’de açıldı. Daha öncede mağazalarında oyuncak satışı gerçekleştiren marka, söz konusu uygulama ile oyuncağı farklı bir mağaza konsepti ile ilk kez tüketicilerle buluşturmuş oldu.