Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lokanta ve kafeler 1 Mart’ta açılıyor mu?

Corona virüsü tedbirleri kapsamında uzun zamandır kapalı olan lokanta ve kafe gibi hizmet sektöründe yer alan işletmelerin ne zaman açılacağı merak konusu oldu.

Corona virüsü tedbirleri kapsamında

Corona virüsü tedbirleri kapsamında uzun zamandır kapalı olan lokanta ve kafe gibi hizmet sektöründe yer alan işletmelerin ne zaman açılacağı merak konusu. Odatv’nin haberine göre, normalleşme süreciyle hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasının aşamalı şekilde kaldırılacağı açıklanmıştı. Salgın tedbirleriyle beraber kapanan lokanta ve kafe gibi işletmelerin 1 Mart tarihiyle açılacağı belirtildi.

ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayından itibaren normalleşme sürecini başlatacaklarını vurgulamıştı. Erdoğan şunları söylemişti: ”İllerimizde, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. Hafta sonu kısıtlamasını illerimizde vaka ve aşılama kriterlerine göre aşamalı bir şekilde kaldırıyoruz. Salgın tedbirleri sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.”