Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mahkeme Kocaeli’deki o firmanın iflasını açıkladı

Daha önce Konkordato başvurusu yapan Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım Gediz Caddesi No:7 Gebze/Kocaeli adresinde bulunan davacı Ayhanlar Yapı İnşaat Beton Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin iflası açıklandı.

Daha önce Konkordato başvurusu

SEBO min 5Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım Gediz Caddesi No:7 Gebze/Kocaeli adresinde bulunan davacı Ayhanlar Yapı İnşaat Beton Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin iflası açıklandı.

MAHKEME AÇIKLADI

Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi’nden yapılan açıklamada, “Mahkememizin 2020/610 Esas sayılı dosyasında 23/11/2020 tarihli celse 1 nolu ara kararı gereğince de Gebze Ticaret Sicil Müdürlüğü’nde 5984 sicil numarası ile kayıtlı Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım Gediz Caddesi No:7 Gebze/Kocaeli adresinde bulunandavacı AYHANLAR YAPI İNŞAAT BETON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ‘nin 23/11/2020 günü saat 15:35 itibariyle İİK’nın 179. maddesi gereğince İFLASINA,davacı şirket lehine mahkememizce verilen geçici mühlet ve geçici mühletin uzatılması ara kararının kaldırılmasına, mahkememizce verilen tüm tedbirlerin kaldırılmasına, konkordato komiseri olarak mali müşavir Tuncer KARAMAN, inşaat mühendisi Adnan ÖNER ve hukukçu ÇiğdemDURSUN’un görevlerine son verildiği hususu ihtaren ilan olunur.25/11/2020.” denildi.