Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MOBESKO İndirim Günleri’nde son fırsat!

Mobesko’nun 15 Kasım Pazartesi günü başlayan ve 15 Ocak’ta son bulacak olan geleneksel indirim günleri için son fırsatlar…

Mobesko'nun 15 Kasım Pazartesi

Kurulduğu günden bu yana başta Kocaeli olmak üzere İstanbul, Sakarya, Bolu, Düzce, Yalova ve Bursa gibi birçok ile hizmet veren Mobesko’nun gelenekselleşen İndirim Günleri 15 Kasım Pazartesi günü başlamıştı. MOBESKO, bünyesinde 92 mağazada da büyük bir indirim uygulayarak Kocaeli olmak üzere İstanbul, Sakarya, Bolu, Düzce, Yalova ve Bursa gibi yakın bütün şehirlerin ilgisini çekmeye hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli’ye büyük ölçüde katma değer sağlayan MOBESKO, İndirim Günleri kapsamında başlattığı yıl sonu kampanyasıyla bu yıl da adını her yerde duyurdu.

İNDİRİMLER İÇİN SON FIRSAT

MOBESKO’da iki aylık kampanya süresince tüm mobilya alanlarında seçili ürünlerde gerçekleştirilen indirimli ve avantajlı fiyatları için son günler! Özel kargolama seçeneği ve güvenli hizmet anlayışı ile MOBESKO dünyanın dört bir yanına eviniz için dilediğiniz ürünü gönderiyor! İndirim günlerine özel fırsatları ve kampanyaları kaçırmamak için https://mobesko.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, ürünleri detaylı incelemek ve satın almak için Mobesko mağazalarına uğrayabilirsiniz.

UNUTMAYIN, İHTİYACINIZ OLAN NE VARSA HEPSİ MOBESKO’DA

15 Ocak Cumartesi gününe kadar devam edecek olan iki aylık kampanya süresince oturma grubu, çocuk ve genç odaları, beyaz eşya, halı, yemek odası takımı, ofis eşyaları, bahçe grupları ve evinizin ihtiyacı olan tüm ürünleri Mobesko’da bulabilirsiniz. İndirim günlerinin avantajlı fiyatları ile Mobesko Mağazaları’na özel kargolama seçeneği ve güvenli hizmet anlayışı ile dünyanın dört bir yanına eviniz için dilediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.