Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Öztürk: Kocaeli’de simit 7,5 TL oldu

İKM Başkanı Murat Öztürk, simit fiyatının 7,5 TL olduğunu belirterek yetkilere seslendi.

İKM Başkanı Murat Öztürk, simit fiyatının 7,5 TL olduğunu belirterek

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden 6 TL’ye satılan simidin 7,5 TL olduğunu duyurarak tepki gösterdi. Öztürk, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Simit 7,5 TL oldu. Rezillik. İnsanların en ucuz karnını doyurduğu simit 7,5 TL. Hani neredesiniz? Değerli bürokratlar, halkın temsilcileri, çıkın konuşun Allah aşkına. Değerli İl başkanlarımız, milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz. Bugün konuşmayacaksınız ne zaman konuşacaksınız?

“SİZ KENDİNİZİ BİLİRSİNİZ”

Korkacak bir şey yok. Çekinecek bir şey kalmadı. İnsanlar artık bir simide bile muhtaç kalacaklar. Biz esnaflar can çekişiyor. Tüm her yer kan ağlıyor. İnsanlar evine ekmek götürecek durumda değil. Siz kendinizi bilirsiniz.”

Murat Ozturk simit

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Mayıs Cumartesi günü de altın piyasaları yatırımcıların yakın takibindeydi.
Sıradaki Haber Altın bugün ne kadar? Gram altın bugün kaç TL? Çeyrek altın bugün ne kadar? Altında son durum nasıl? Altın düştü mü? (3 Mayıs 2025)