Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özüpak açıkladı, EYT’de sevindiren haber!

EYTSYDD yöneticilerinden Alper Özüpak önemli bir açıklamada bulundu. EYT’liler için önemli bir adım olan federasyonlaşmayla ilgili konuşan Özüpak Çorlu derneğinin de Marmara Federasyonu’na katılma kararı aldığını açıkladı.

EYTSYDD yöneticilerinden Alper Özüpak

UgYur ENCY min 87Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) il dernekleri ve temsilciliklerinden sorumlu koordinatörü Alper Özüpak önemli bir açıklama yaptı. Marmara Federasyonunun kurulumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özüpak şu ifadeleri kullandı: “Çorlu EYT Dernegi imizde fedarasyona katılma kararını genel kurulda alarak süreci tamamladı. Marmara EYT Fedarasyonu 7 dernekle kurulum aşamasına girmiş bulunmaktadır. Trakya EYT Derneği, Çorlu EYT Derneği, Gebze EYT Derneği, Kocaeli EYT Derneği, BDS (BOLU DÜZCE SAKARYA) Derneği, İstanbul EYT Derneği, Bursa EYT Deneği…

ÇOK YAKINDA…
Haklı davamızda davasına sahip çıkan bütün ülkede sesimizin daha çok duyulması için adayım atıp davasına sahip çıkan dernek başkanlarına ve yönetim kurullarına ve haklı davamızın neferleri üyelerimize teşekkür ederiz. Her geçen gün daha da büyüyen EYT derneklerinin tek mamacı gasp edilmiş haklarımızın geri alınması için yasal alanlarda hak mücadelesini vermektir. Bu mücadelede bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz. Çok yakında Marmara EYT Federasyonu’nu kuracağız. Sonrasında Ege ve İç Anadolu federasyonlarımızı da kurup EYT Konfederasyonu’nu kurmak için hep beraber birleşip haklı davamızda sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bütün mağdur arkadaşımıza hayırlı olsun.”

ALPER ÖZÜPAK
38894736 10217242634244990 6711086854713638912 n min