Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şok Market 5 Mayıs 2022 Kataloğu. Şok Market Bu hafta 5 Mayıs Kataloğu…

Şok Market İndirimleri, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sık sık “Şok Market 5 Mayıs2022 Kataloğu. Şok Market Bu hafta Kataloğu … Şok Aktüel Kataloğu 11 Nisan” aramaları yapılıyor. İşte Şok Market 5 Mayıs Kataloğu ve Şok Market bu hafta indirimleri…

Şok Market İndirimleri, vatandaşlar

Şok İndirimleri

Şok Market indirimleri merak ediliyordu. Şok Market 2 5 Mayıs Kataloğu belli oldu. Şok Aktüel kataloğunda onlarca indirimli ürün bulunacak. Şok Market bu hafta indirimlerinde vatandaşlar, istedikleri ürünlere daha uygun fiyatlara ulaşabilecek.

Şok Market Bu hafta Kataloğu

Hoffman aile çaydanlık ürününde 199,90 TL fiyat sizlerle oluyor. Bu hafta Borcam’dan gelen kare tipi kase ve fanus sunum tabağı ise sırasıyla 54,95 TL ve 69,95 TL’den geliyor. Lav markalı üründe 3lü uzun meşrubat bardağı 32,95 TL’den sizlerle oluyor. Metal örgülü sebzelik 3lü 199,90 TL’den, metal örgülü dekoratif kaşıklık ise 39,95 TL’den satışa hazırlanıyor. Şok Aktüel kataloglarında yer alan bir diğer üründe ise 6lı seramik kelebek kahvaltılık ürünü 99,95 TL’den satışa çıkıyor. Pesceramic markalı olan bu ürünlerde 3 bölmeli seramik tabak 49,95 TL’den, masif ahşap kulplu sunum tepsisi ise 44,95 TL’den geliyor.

Metal oval tepsi 49,95 TL’den ve metal oval meyvelik ise 59,95 TL’den satılıyor. Elektrikli süpürge, saç kurutma makinesi, mini dikiş makinesi gibi ürünler indirime giriyor. Ayrıca Filtre kahve makinesi, elektrikli plastik cezve ve Arzum seramik tabanlı ütü de müthiş fiyatlarıyla raflarda yer ediniyor.

Peros toz deterjanda, Cif sprey ürünlerinde ve ayrıca Cif krem ürünlerinde muazzam fiyatlar var. Sadece Şok’ta olan Mintax jel %16 indirimle 25,90 TL’ye geliyor. Bir diğer avantajlı üründe Colgate markalı diş macunu ve fırçası seti var. Ayrıca Sadece Şok’ta yer alan Mon Amor markalı kozmetik ve kişisel bakım ürünleri de indirimli fiyatlarıyla kataloglarda sizlerle. Canlı çiçekler, taç çeşitleri de Şok’a gelen fırsat ürünleri arasında.

Atıştırmalıklarda Camak Anneler Günü çikolatası, Nestle çikolata çeşitleri, Kellogg’s Gurme, Dish Fish temizlenmiş hamsi ve Sarıyer limonata sizlerle. Ayrıca 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak üzere Finish hepsi 1 arada tablet ile Torku fermente sucuk büyük indirimlerle geliyor.

İŞTE ŞOK MARKET  5 Mayıs2022 KATALOĞU

Sok Market 5 Mayis 2022 Katalogu. Sok Market Bu hafta 5 Mayis Katalogu… Sok Market 5 Mayis 2022 Katalogu. Sok Market Bu hafta 5 Mayis Katalogu… 2 Sok Market 5 Mayis 2022 Katalogu. Sok Market Bu hafta 5 Mayis Katalogu… 3 Sok Market 5 Mayis 2022 Katalogu. Sok Market Bu hafta 5 Mayis Katalogu… 4 Sok Market 5 Mayis 2022 Katalogu. Sok Market Bu hafta 5 Mayis Katalogu… 5