Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süresi dolan Yıldız Sunta’ya 3 ay daha uzatma!

Konkordato kesin mühlet süresi dolan Yıldız Sunta’ya mahkeme tarafından 3 ay daha süre verildi. 3 ay daha alacaklıları TYıldız Sunta’dan bir şey talep edemeyecek.

Konkordato kesin mühlet süresi

SEBO min 5Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından Yıldız Sunta MDF Orman Ürünleri Sanayi Tesisleri İthalat İhracat ve Ticaret Anonim Şirketi’nin 18 Kasım günü saat 12.50 itibariyle konkordato kesin mühlet süresi dolmuştu. Mahkeme, davacı hakkındaki kesin mühletin 3 ay süre ile uzatılmasına karar verdi. Ahmet Cemkut Badem, Av. Ata Alkış ve İbrahim Hak belirtilen süre içinde konkordato komiseri olarak atandı.

3 AY DAHA BEKLEYECEKLER

Mahkemeden yapılan açıklamada, “Davacının, mahkememizin izni dışında kesin mühletin verildiği tarihten itibaren rehin tesisi işlemi yapmasının, kefil olmasının, taşınmaz ve işletmenin devamlı tesisatını kısmen dahi olsa devretmesinin, üzerlerinde takyidat işlemleri yapmasının ve ivazsız tasarruflarda bulunmasının yasaklanmasına, aksi takdirde bu işlemlerin hükümsüz olduğuna, davacının bu hükme ya da komiserin ihtarlarına aykırı davranışı halinde mahkememizce borçlunun malları üzerinde tasarruf yetkisinin kaldırılabileceği veya 292. madde kapsamında mühletin kaldırılarak konkordato talebinin reddine ve borçlunun iflasına karar verilebileceğine” ifadeleri yer aldı.

3 ay saha Yıldız Sunta alacaklıları bir talepte bulunamayacak.