Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tanyıldız’ın 9 ay önce aldığı Beyaz Köşk (Sırça Köşk) devrediliyor!

CHP’li eski meclis üyesi Süleyman Tanyıldız bir süre önce Başiskele Sırça Köşkü devralmıştı. Tanyıldız, ismi Beyaz Köşk olarak değiştirilen mekanı sadece 9 ay sonra 4.5 milyon liraya devretme kararı aldı.

CHP’li eski meclis üyesi

CHP’den Derince ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulunan Süleyman Tanyıldız, Derince Yenikent Venüs İş Merkezi’nde bulunan Tanyıldız Düğün Salonu’nun işletmeciliği ile adını duyurmuştu. Yıllar boyunca büyük bir marka haline gelen Tanyıldız 7 yıl önce İzmit Metropol İş Merkezi’nde ikinci düğün salonunu açtı. Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar sonrasında İzmit merkezde yer alan düğün salonu kapandı. Süleyman Tanyıldız bu süreçte gözünü açık hava düğün konseptine dikti.

2. DALGA DA VURDU

Corona virüsü pandemisi nedeniyle vatandaşların kapalı alanlarda tedirgin olduğu biliniyor. Bu sebeple salon düğün konseptinden açık hava düğün konseptine geçmek isteyen Süleyman Tanyıldız Başiskele’de Meryem Ustaoğlu ile anlaştı. Başiskele sahilde yer alan Sırça Köşk’ün 10 yıllık kira sözleşmesini devralan Süleyman Tanyıldız bu mekanın adını Beyaz Köşk olarak değiştirdi. Ancak bu mekan da iş yapamadı çünkü corona virüsünde 2. dalga ortaya çıktı ve düğün salonları ile kafeler restoranlar ve pek çok mekan hizmete kapatıldı.

4.5 MİLYON LİRA İSTİYOR

500 metrekare kapalı, 700 metrekare açık alanı bulunan mekan aylarca kapalı kaldı. Restoran bölümü ile özellikle kahvaltı servisinde iddialı olmak isteyen mekandan Tanyıldız ailesi istediğini bulamadı. 220 masa kapasiteli mekanın geçtiğimiz günlerde elden çıkarılmak üzere devren kiralanacağı duyuruldu. Devir için istenen ücretin 4 milyon 500 bin lira olduğu öğrenildi.