Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜBİTAK yönetici asistanı alacak!

Sürekli olarak yayınladığı iş ilanları ile gündeme gelen TÜBİTAK bu defa bünyesinde yer alan Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’nde bir yönetici asistanı istihdam edeceğini duyurdu.

Sürekli olarak yayınladığı iş

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) hemen her gün yayınladığı iş ilanlarına bir yenisini daha ekledi. Sürekli olarak yayınladığı iş ilanları ile gündeme gelen TÜBİTAK bu defa bünyesinde yer alan Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’nde bir yönetici asistanı istihdam edeceğini duyurdu. Resmi Gazete’de bugün yayınlanan ilana göre istihdam edilecek olan personel Kocaeli ya da İstanbul’da ikamet edecek. Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Sekreterlik, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi bölümlerinden mezun olma şartı aranılan personelin en az 1 yıl söz konusu pozisyonda çalışma geçmişi olmasa gerekiyor.

BAŞVURU

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr) ve Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayınlanacak. İş başvuruları da İŞKUR’un web sayfası (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek.