Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yakıt kuyruğundaki araçlara dombra şarkısı çaldı

Kocaeli Gebze’de kaydedildiği iddia edilen videoda bir sürücü akaryakıt zammı öncesi petrol istasyonu önünde sıraya giren araçların yanından geçerken Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a uyarlanan Dombra müziği çalarak zammı protesto etti.

Kocaeli Gebze'de kaydedildiği iddia
ugur

Kocaeli Gebze’de kaydedildiği iddia edilen videoda bir sürücü akaryakıt zammı öncesi petrol istasyonu önünde sıraya giren araçların yanından geçerken Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a uyarlanan Dombra müziği çalarak zammı protesto etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu. Gebze’de bir sürücü akaryakıt zammını Erdoğan’a uyarlanan dombra şarkısı ile protesto etti.

KUYRUKTA BEKLEYEN ARAÇLARA DOMBRA ÇALDI

Akaryakıta yapılan büyük zam öncesi ucuz yakıt almak isteyen araç sahipleri petrol istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturdu. Gebze’de bir sürücü petrol istasyonu önünde kuyrukta bekleyen araçlara AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a uyarlanan Dombra müziği çalarak zammı protesto etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.