Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldız Entegre’ye devletten dev teşvik

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,

SEBO min 1Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, şubat ayında düzenlenen yatırım teşvik belgelerini yayımladı. Buna göre Kocaeli’den yaklaşık 25 firma bu teşviklerden yararlanmaya hak kazandı. Bunlardan biri de Yıldız Entegre Ağaç Sanayi Tüketim Anonim Şirketi oldu. Firma, 10 milyon 902 bin 283 TL, sigorta pirimi işveren hissesi 3 yıl, yüzde 55 vergi indirimi ve KDV istisnasına hak kazandı.

Yıldız Sunta, bu teşviği; imalat, tahta plaka imalatı, kontrplak, yonga levha, sunta, diğer tahta ve panoların imalatını beyan ederek aldı.

YILDIZ ENTEGRE HAKKINDA

Firma kendisini şöyle anlatıyor: Yıldız Entegre, 1890 yılında Trabzon’da kereste ticareti ile başladı. İş hayatında kazandığı deneyimleri, 1982 yılında kurumsallaşma hamlesiyle ileriye taşıyarak orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olmayı başardı.

Yıldız Entegre, Türkiye’nin en büyük 50 sanayi şirketinden birisidir. Dünya’da orman ürünleri sektöründe yer alan ilk 10 şirket arasındadır. Toplamda 7 üretim tesisi ile 1.725.000 m² kurulu alanda çalışmalarını ‘Doğaya ve insana saygı’ ilkesiyle gerçekleştiren Yıldız Entegre  toplam 12.000 m3/gün levha üretim kapasitesine sahiptir.
Yıldız Entegre Türkiye, MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (mdf, sunta), kapak panel, lak panel, mdf kapı, kapı paneli, emprenyeli dekor kağıdı ile tutkal üretimi gerçekleştirmektedir.