Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeray, Effect Kartepe ile geliyor

Zeray İnşaat, 36’ncı projesini Kartepe Sarımeşe’de başlatıyor. ZerayEffect adı verilen projede çalışmalar başladı. 13 bin metrekare konut ve ticaret alanından oluşacak proje, bölgenin en önemli alanlarından biri olmaya aday.

Zeray İnşaat, 36’ncı projesini

Zeray İnşaat, Kocaeli’deki projelerine bir yenisini daha ekledi. Zeray İnşaat’ın 36’ıncısı ve Zeray’ın 2021 yılı yatırım planları arasındaki 7 projenin 2’si olacak ZERAY Effect Kartepe’nin basın lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 130 konut, 35 ticari ünite ile 4 bloktan oluşacak projenin lansmanında  Zeray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray,  bir konuşma yaparak yatırımı değerlendirdi.

VATANSEVERLİK VURGUSU

Zeki Zeray, konuşmasında şunları söyledi: Dönem olarak gerek sektörel gerek finansal gerek ise pandemi gibi çeşitli etkenleri dikkate aldığımızda, ülkemizin bize en çok ihtiyaç duyduğu dönem olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle; geçmiş senelerdeki benzer gerek ekonomik, gerek siyasi, gerek coğrafi gerek ise finansal sıkıntılarda olduğu gibi şirketimiz, gerçek bir vatanseverlik örneği gösterip sorumluluk alarak yatırım yapmıştır. Her dönemde, o döneme ait özellikleri dikkate alarak süreç yönetimi metodları geliştirmiştir.  Bu metodlar ile de bu süreçleri başarı ile yönetmiştir.

“ALINTERİMİZLE KAZANIYORUZ”

Bizler biliyoruz ki bu dönemlerde ülkemize güvenip yatırımlar yaparak sıkıntıları hep birlikte aşacağız. Başka mecralarda kaynaklarımızı kullanmadık. Çünkü o mecraların birçoğunun (faiz vb.) ülkemizin geriye gitmesine vesile olacağını biliyoruz ve bu bilinç ile “Rızkımızı alnımızın teri ile yatırım yaparak kazanmak” hedefindeyiz. Bu yüzden olsa ki Rabbimiz bizi girdiğimiz her projede muvaffak eylemiştir.

“15 AYDA TAMAMLAYACAĞIZ”

Bu dönem özelinde de metodlar geliştirerek projemizi 15 ay gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. İnşallah 15 ayın sonunda, projenin bitim kokteyli ile yine bir arada olmamız dileğiyle. Her birinize en kalbi duygularımız ile şükranlarımızı sunarız.”