Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16. Sevgide Buluşalım Organizasyon İhalesi Öncü Prodüksiyon’un oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kadrolu organizasyoncuları olarak bilinen GES Ajans ve Er Ajans firmaları 16. Sevgide Buluşalım ihalesine katılmadı. Pazarlık usulü ihale tek katılımcı olan Öncü Prodüksiyon Danışmanlık isimli firmaya gitti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kadrolu

Uğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyon ihaleleri genelde iki Ak Partili isme gidiyor. Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Erkan Bakıroğlu ve eski il yöneticisi Gökhan Meriç. İhaleleri Bakıroğlu’nun firması Er Ajans ya da Meriç’in firması GES Ajans tek başına katılarak alıyor. Bu ihalelerde yüz binlerce lira Ak Partili isimlerin şirketlerine gidiyor. Son olarak hatırlayacağınız üzere Erzurum Tanıtım Günleri ihalesini Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Erkan Bakıroğlu’nun şirketi tek başına katıldığı ihale ile 651 bin liraya almıştı. Trabzon Tanıtım Günlerinde ise 669 bin liralık ihaleyi Ak Parti eski il yöneticisi, Gökhan Meriç’in sahibi olduğu GES Ajans tek başına aldı.

Uğur EnçİKİ AK PARTİLİ DE KATILMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 16. Sevgide Buluşalım ihalesi 11 Ağustos’ta gerçekleştirildi. İhalede muhammen bedel 600 bin 500 lira olarak belirlendi. Herkes bu ihaleyi Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Erkan Bakıroğlu’nun şirketi Er Ajans mı, Ak Parti eski il yöneticisi, Gökhan Meriç’in sahibi olduğu GES Ajans mı alacak diye beklerken her iki firma da ihaleye katılmadı. Pazarlık usulü gerçekleştirilen ihale tek katılımcı olan Öncü Prodüksiyon Danışmanlık firmasının oldu. Öncü Prodüksiyon Danışmanlık ihaleyi 596 bin liraya kazandı.