Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 Nisan Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

18 Nisan Kocaeli hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18 Nisan hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre; ; Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Kocaeli’de ise parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

18 Nisan Kocaeli hava

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ; Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ile Antalya, Osmaniye, Hatay, Samsun, Tokat, Erzurum, ve Sivas çevreleri ve Adana’nın kuzey kesimleri ve Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi beklenirken yağışların, Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ’ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi’nde parçalı, yer yer çok bulutlu, bölge geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ’ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 2-4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara’nın güneyi, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70, yer yer 80 km/saat) esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 21°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL °C, 21°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 19°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 25°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı