Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23-24-25-26 Nisan’da sokağa çıkmak yasak mı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 31 ilde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı, 23-24-25 ve 26 Nisan'da da ilan edileceği hatta bazı kurumlara bilgi verildiği öğrenildi. Ancak emniyet bu söylentinin gerçeği yansıtmadığına dair açıklama yaptı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 31

SEBO min 339Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri olarak 11-12 Nisan 2020 tarihinde 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasağın, uygulamadan birkaç saat önce ayrıntılar verilmeden duyurulması halk arasında izdiham yaşanmasına sebep olmuştu. Kocaeli Son Dakika Haberleri’nde en dikkat çeken Kocaeli Haberi bu oldu.

BAZI KAMU KURUMLARINA GÖNDERİLDİ!

Artık hafta sonlarında sokağa çıkma yasağı olacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Hafta sonlarına ek olarak 23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacağı öğrenildi. Bu karar bazı kamu kurumlarına mesaj yoluyla bildirildi.

Önümüzdeki günlerde bir değişiklik olmazsa 23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde sokağa çıkma yasağı kararı uygulanacak.

EMNİYET “YOK” DEDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü‘nce yapılan resmi açıklamada, “Bugün bir kısım sosyal medya hesaplarından İçişleri Bakanlığınca önümüzdeki hafta 23-24-25-26 Nisan ve 01-02-03 Mayıs tarihleri için sokağa çıkma yasağı uygulanacağına ilişkin iddialarda bulunulmuştur. Söz konusu bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.” ifadeleri yer alırken, vatandaşların resmi makamlar tarafından yapılacak açıklamaları takip etmesi , asılsız iddialarda bulunanlar hakkında gerekli tahkikatların yapılacağı bildirildi.

Kocaeli Haber