Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 Nisan İlkokulu’nda müdür değişti!

Kocaeli’deki okullarda tayin trafiği yaşanıyor. Kocaeli’nin gözde okullarında değişikler yaşanırken, 23 Nisan İlkokulu’nda da değişim gerçekleşti. 23 Nisan İlkokulu’nun müdürü Cemal Aygüzel’in yerine Kuvayı Milliye İlkokulu’nun müdürü atandı. 

Kocaeli'deki okullarda tayin trafiği

Kocaeli’deki okullarda tayin trafiği yaşanıyor. Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, İzmit Lisesi gibi birçok okulda müdürler değişirken 23 Nisan İlkokulu da bu değişimden etkilendi. Yahya Kaptan’da bulunan 23 Nisan İlkokulu’nda müdür olarak görevini yürüten Cemal Aygüzel Bağçeşme Muammer Aksoy İlokulu’na müdür olarak atanırken, Aksoy’un yerine gelen isim de belli oldu. 23 Nisan İlkokulu’nda Aygüzel’in yerine Kuvayı Milliye İlkokulu’nun müdürü olan Mikail Bülbül atandı.

MİKAİL BÜLBÜL KİMDİR?

1970 Artvin Şavşat doğumlu olan Mikayil Bülbül, 1977 yılında ailesiyle birlikte İzmit’e göç etti. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan Bülbül, Ağrı Eğitim Yüksekokulu’nda Sınıf Öğretmenliği eğitimi aldı ve ardından lisans tamamlama programını bitirdi. 1990 yılında eğitim sektörüne adım atan Bülbül, Ağrı, Adıyaman, Diyarbakır ve İzmit’te çeşitli okullarda görev aldı. 2001 yılında İzmit’te müdürlük görevine başlayan Bülbül, bu görevini 20 yıldan fazla bir süredir sürdürmekte.

Mikayil Bülbül, eğitim felsefesini, “En büyük güç sevgi ve saygıdır” sözleriyle özetliyor. Çocukların eğitimde başarılı olabilmesi için gerekli şartların sağlanması gerektiğine inanan Bülbül, her çocuğun okuma potansiyeline sahip olduğunu vurguluyor. Ayrıca, kendini geliştirme konusunda da oldukça hevesli olan Bülbül, doğada yürüyüş yapmayı, kitap okumayı ve şiir yazmayı seviyor. Evli ve üç çocuk babası olan Bülbül, ailesiyle birlikte İzmit’te yaşıyor.

Yahya Kaptan 23 Nisan İlkokulu’nda yeni bir dönemi başlatmaya hazırlanan Mikayil Bülbül, öğrencilere ve öğretmen kadrosuna pozitif bir hava katmayı hedefliyor. İzmit’teki eğitim camiası, Bülbül’ün bu yeni görevinde neler yapacağını merakla bekliyor. Biz de Yahya Kaptan 23 Nisan İlkokulu yeni müdürü Mikayil Bülbül’e başarılar diliyor ve önceki dönem müdürü Cemal Aygüzel de bütün yaptıkları için teşekkür ediyoruz.

bulbul