Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 Nisan Kocaeli etkinlikleri- 2022

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, pandemi nedeniyle iki yıl kısıtlı geçen kutlamaların ardından bu kez daha farklı kutlanacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik

Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyesi de bugün ve yarın için çocuklara yönelik birbirinden farklı organizasyonlar düzenleyecek. Büyükşehir’in ‘Bi Dünya Eğlence’ adı altındaki programları İzmit’te Kocaeli Kongre Merkezi, Gebze’de ise Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İzmit Belediyesi de bugün İzmit Kent Meydanı’nda çocuklara yönelik gün boyu programlar düzenleyecek.

KONSER, SİRK VE MÜZİKAL

İzmit Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 13.30’da Onur Erol Konseri ile başlayacak etkinlikler arasında Kaptan Penguen Çocuk Müzikali, Burak & Kıvanç İllüzyon gösterisi bulunacak. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde açılış saat 12.00’de Kraliçe Maya Müzikali ile başlayacak. Bossphorus Sirki’nin peş peşe iki gösteri sunacak.

KENT MEYDANINDA DA ETKİNLİK VAR

İzmit Belediyesi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün İzmit Kent Meydanı’nda 12.00-23.00 saatleri arası etkinlik düzenleyecek. Saat 12.00’de yarışmalar, çocuk şarkıları ve mini disko ile başlayacak. Program, tiyatro gösterisi, yarışmaların ödül törenleri, bale ve çocuk korosu konseriyle gece de devam edecek.