Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“270 bin kişiye ulaşacağız”

MHP İl Başkan Yardımcısı Sami Acıkök, gazetemize yaptığı ziyarette teşkilatın üç aylık programını paylaştı. Acıkök, “270 bin kişiye ulaşacağız” dedi

MHP İl Başkan Yardımcısı

MHP Kocaeli Teşkilatı, bugün gazete ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden MHP İl Başkan Yardımcısı Sami Acıkök, teşkilatlarının 3 aylık programıyla ilgili bilgiler verdi. Acıkök, “Bugüne kadar 472 muhtarlığı ziyaret ettik. Üç aylık yeni bir programa başladık. 5 bin 400 noktaya gideceğiz. 174 bin kilometre yol gidilecek. En uzak köylere kadar gidiyoruz. Vatandaşa onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Seçim dönemi olmadan vatandaşa gittiğimiz için vatandaşlar, bundan çok memnun. Her ilçede 10 ekip çalışıyor. Tüm ilçelerde 120×120 programı yaptık. Çarşamba eğitim camialarını ziyaret ediyoruz.

“VATANDAŞIN EN YAKININDAYIZ”

Bu programlar kapsamında yaklaşık 100 bin TL’lik yakıt kullanılacak. 150 bin TL ikram yapılacak. 1086 cami ziyaretimiz olacak. Cami hocalarıyla da irtibata geçildi. Cemaatle kahvaltı yapıyoruz, çay içiyoruz; sohbet edip dertlerini dinliyoruz. Muhtarları da bu cami ziyaretlerine davet ediyoruz. 700 eğitim kurumu ziyareti gerçekleştireceğiz. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Yöneticilerle birebir diyaloğa geçiyoruz. Üç ayda bin yeni üye hedefliyoruz. Bu çalışmalarda 270 bin kişiye dokunan bir teşkilat olacağız. Yine parti büyüklerimize de plaket turu başlattık. Kendilerini ziyaret ediyoruz. MHP Kocaeli teşkilatları şu an sahada olan, vatandaşın en yakınındaki siyasi organizasyondur.”