Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

41 Burda yönetimi gazetecilerle buluştu

41 Burda AVM yönetimi, basın mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AVM’deki Barista Plus Restoran’da ağırladı

41 Burda AVM yönetimi,

41 Burda AVM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bugün Kocaeli’deki gazetecilerlerle bir araya geldi. Kahvaltıya yerel basın mensuplarını AVM Müdürü Atilla Atay, Pazarlama Yöneticisi Leyla Bal, Operasyon Yöneticisi Akgün Yıldız, Raporlama Uzmanı Mervenur Abanuz da hazır bulundu. Programda konuşan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü basınımızın önemli bir günüdür. 1961 yılında gazeteciler haklarını elde etmişlerdir. Gazeteciler insanların haber alma özgürlüğü kapsamında eylemde bulundular ve o günden sonra 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanır. Bize destek veren 41 Burda AVM’nin yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

HER AY BİR ETKİNLİK
Kahvaltı sonrası konuşan AVM Müdürü Atilla Atay, “Çalışan Gazetecilerin günü kutlu olsun. Gelecek yıl da İnşallah yine birlikte olacağız. Önümüzdeki dönemde farklı organizasyonları hayata geçireceğiz.
Sinema organizasyonumuz oldu. Her ay bir programda yine birlikte olacağız ve sizlerle buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

0