Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 yaşındaki çocuğa sokak köpeği saldırdı!

İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde dolaşan başıboş sokak köpeği, arkadaşları ile oyun oynayan 5 yaşındaki Çınar Demir’ı ısırdı. Sokak hayvanlarının sayısının arttığı ve zaman zamanda benzer olayların yaşandığını ifade ederek yetkililerden bu konuda önlem alınmasını talep etti.

İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde

Alınan bilgiye göre İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde dolaşmakta olan sürü halindeki sokak köpeklerinden biri, arkadaşları ile oyun oynamakta olan 5 yaşındaki Çınar Demir’e saldırdı. Çınar’ı kalçasından ısıran sokak köpeği, ailesi ile çevredekilerin müdahalesiyle Çınar’a fazla zarar veremeden diğer köpeklerle birlikte bölgeden ayrıldı. Büyük korku ve panik yaşayan Çınar’ı ise annesi Ayşe Demir ve arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.

BAŞI BOŞ HAYVANLARIN SAYISI ARTTI

Hayvan düşmanı olmadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, her geçen gün mahallelerindeki sokak hayvanlarının sayısının arttığı ve zaman zamanda benzer olayların yaşandığını ifade ederek yetkililerden bu konuda önlem alınmasını talep etti. Yaşanan gelişmeler sonrasında bölgeye gelen İzmit Belediyesi ekipleri Çınar’a saldıran köpeği rehabilitasyon merkezine götürmek üzere yakaladı.