Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 dönümlük otopark ve depo alanı için ihale

Gebze Belediyesine ait Muallimköy Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 5 bin 880.41 metrekare tescilsiz alanın açık otopark ve depolama alanı olarak kiralanacak.

Gebze Belediyesine ait Muallimköy

SEBO İMZAGebze Belediyesine ait, Muallimköy Mahallesi Gazi Dede Caddesi’nde bulunan yaklaşık 5 bin 880.41 metrekare tescilsiz alanın açık otopark ve depolama alanı olarak kullanılmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36’ıncı maddesi gereği kapalı teklif usulü artırma yöntemiyle ihaleyle kiraya verilecek.

İHALE BİLGİLERİ

İhale 19/01/2023 Perşembe günü saat 11:20’ de Hacı Halil Mah. Şehit Numan Dede Cad. No:5,  Gebze Belediyesi Ek Hizmet Binası Encümen Toplantı Odasında, Belediye Encümeni’nce yapılacak.

YILLIK MUHAMMEN BEDEL 233 BİN TL

Alanın kiralama süresi 3 yıl olup, yıllık muhammen kira bedeli 233 bin TL+KDV olarak açıklandı. 2’inci ve 3’üncü yıllar kira artışı güncellenecek. Sözleşmenin başlangıcından sonraki yıllar için yapılacak artış, Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK tarafından açıklanan TÜFE Endeksinin “oniki aylık ortalamalara göre artış oranı” esas alınarak artırılacak ve kiracıya tebliğ edilecek. Geçici teminatı 6 bin 990 TL.