Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8.9 milyonluk ihaleyi tek teklifle kazandı!

Ak Partili Gebze Belediyesi’nde 9 Şubat’ta çok büyük bir ihale gerçekleştirildi. Söz konusu ihale ile 116 araç kiralandı. İhaleye tek firma katıldı, 8.9 milyon lira teklif sundu.

Ak Partili Gebze Belediyesi'nde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Ak Partili Gebze Belediyesi’nde 9 Şubat’ta çok büyük bir ihale gerçekleştirildi. Söz konusu ihale ile 116 araç kiralandı. Kiralanan  araçların 48 tanesi binek, 21 tanesi ticari binek araç, 36 tanesi çift kabinli kamyonet ve 11 adedi ise açık kasa kamyonetti. 1 Mart 2022 ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılacak olan araçlar için gerçekleştirilen ihaleye katılmak isteyen 17 firma dosya aldı. 3 firma ihalede teklif sundu ancak yalnızca tek bir firmanın teklifi geçerli sayıldı.

TEK TEKLİF VERİLDİ

O firma İstanbullu Çalışkan Turizm oldu. Gebze Belediyesi söz konusu araç kiralama ihalesinde yaklaşık maliyet hesabında sınıfta kaldı. Belediye 7 milyon 837 bin lira maliyet ön görmüştü. İhalede tek teklif 8 milyon 932 bin lira oldu. 1 yıl kullanılacak araçlar için 8.9 milyon lira ödenecek olması şaşkınlık yarattı.