Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 yıldır Derince Belediyesi’nde müdürdü o da gitti

Yerel seçimlerde Derince Belediye Başkanlığı’na seçilen Sertif Gökçe kadrosunu şekillendirmeyi sürdürürken 8 yıldır Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan ismi görevden aldı.

Yerel seçimlerde Derince Belediye

31 Mart seçimlerinde Derince Belediye Başkanlığı’na seçilen Sertif Gökçe kadrosunu oluşturuyor. Gökçe, Derince Belediyesi’nde 8 yıldır Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Yalçın Yalçınkaya’yı görevden aldı. Yalçınkaya görevden alındığını sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla duyurdu.

SOSYAL MEDYASINDAN PAYLAŞTI

Yalçın Yalçınkaya mesajında; “1 Aralık 2016 tarihinde başladığım Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevim bugün itibari ile nihayete erdi. Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen başta Kıymetli Ailem olmak üzere, Başkanlarıma, Çalışma Arkadaşlarıma ve Çok Değerli Dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Yaklaşık 7,5 yıldır Derince’mize hizmet yolunda, Belediye Başkanlarımızın proje ve çalışmalarına katkı sunmak amacıyla elimden gelenin en iyisini yapma gayretinde olmanın huzurunu yaşadım. Görev yaptığım süre zarfında istemeden üzdüğüm / kırdığım oldu ise haklarınızı helal ediniz. Her son yeni bir Fatiha’dır. Selam, sevgi ve saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRÜ DE DEĞİŞTİ

Sertif Gökçe ayrıca belediyede Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Turgut Kanık’ın da görevden aldı ve Kanık’ın yerine aynı birimde görev yapmakta olan inşaat teknikeri olarak çalışan Ahmet Abdioğlu’nu atadı. Abdioğlu görevine başladı.

yalcinkaya

Yalçın Yalçınkaya

turgut kanik

Turgut Kanık

ahmet abdioglu

Ahmet Abdioğlu