Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

A101 Mango çikolatanın içinden metal tel çıktı!

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yer alan bir A101 Market’ten çocuğu için çikolata alan vatandaş büyük şok yaşadı. Çocuğunun boğazına çikolatadan çıkan metal tel takıldı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yer

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yer alan bir A101 Market’ten çocuğu için çikolata alan vatandaş büyük şok yaşadı. Çocuğunun boğazına çikolatadan çıkan metal tel takıldı. Müdahale ederek teli çıkaran vatandaş yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: “Dün Kocaeli/Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki A101’den alışveriş yaptık aldığımız ürünün içinden tel çıktı. Oğlumun boğazına saplandı oğlum gösterdi baktığımda ise teli gördüm Beyoğlu Mango ® caremel 10x40g çikolatasının içinde tel çıktı Allah’tan o an yanında ben vardım. Çok kötü sonuçlar doğurabilirdi. A101 gibi bir market nasıl böyle oluyor. Bir an önce bunun telafisinin yapılmasını istiyorum. Elimde alışveriş yaptığım fiş ve o anki fotoğraf mevcut bir an önce telafisi yapılsın yok. Gereken yerlere şikayette bulunacağım.”

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yer alan bir A101 Market'ten çocuğu için çikolata alan vatandaş büyük şok yaşadı. Çocuğunun boğazına çikolatadan çıkan metal tel takıldı.