Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Açılış bayramı Milli İrade Meydanı’nda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 6 Ağustos’ta yapılması planlanan açılış bayramının halka açık olarak Milli İrade Meydanı’nda saat 18.00’de yapılması programlanıyor. Açılış bayramı için AK Parti teşkilatları da sahaya indi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 6 Ağustos’ta yapılması planlanan açılış bayramının yeri belli oldu. Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Suriye Çatak Tek’in haberine göre; Büyükşehir Belediyesinin 2 milyarı geçen yatırımları ve bakanlıkların yatırımlarının açılışının yapılacağı açılış bayramının, İzmit Milli İrade Meydanı’nda saat 18.00’de gerçekleşmesi bekleniyor. Halka açık olarak yapılacak açılış bayramına katılımın yüksek olması ve alanın doldurulması hedefleniyor.

2019’DAN SONRA İLK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mart 2019 tarihinde Milli İrade Meydanı’nda yerel seçimlerden önce yapılan mitingi katıldı. Daha sonra pandemi nedeniyle halkla açık havada bir araya gelmeyen Erdoğan, 3,5 yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden Kocaeli halkı ile bir araya gelecek Erdoğan, açılış bayramında önemli hizmetlerin açılışı dışında hem ülke hem de dünya gündemi ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI ETKİSİ DÜŞÜNÜLDÜ

Erdoğan’ın henüz tam kesinleşmeyen ancak tüm hazırlıkları yapılan açılış bayramı programı için Milli İrade Meydanı yer olarak belirlendi. Havanın çok sıcak olması, nedeniyle açılış bayramı saatinin de akşam saatlerinde, saat 18.00 gibi olması planlanıyor. Ancak Cumhurbaşkanının programı saat değişikliğine neden olabilir.

AK PARTİ SAHADA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış bayramına Kocaeli halkını davet etmek için AK Parti teşkilatları ve belediye başkanları sahaya indi. Gebze’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek, açılış bayramına davet amacı ile Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyakakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Gebze İlçe Başkanı, yönetimi ve meclis üyeleri sahaya indi.